Powered by Smartsupp
top of page
Magyarország Videós Arcképcsarnoka ®

Előkészületben Magyaroszág első olyan könyve, melyben több száz portréfilm és azok szöveges változata egyben megtalálható!

"A világ azért létezik, hogy egyszer egy szép könyv készüljön róla."  Stéphane Mallarmé

Kedves Riportalanyunk!

 

Örömmel értesítjük, hogy Magyarország Videós Arcképcsarnoka ® könyvkiadókkal egyeztetve 2023 évben elindítja könyvkiadási tevékenységét is.

 

Célunk, az életpályákat bemutató portréfilm sorozatunk szöveges változatát elkészíteni és azt hagyományos, örök értéket képviselő könyv formájában megjeleníteni.

 

Technika és hagyomány ötvözete

Egy olyan rendhegyó kiadványt készítünk, melyben a több száz életpálya leirata mellett az online portréfilm is behívható lesz névreszóló link és/vagy QR kód segítségével. 

 

Nagy munkának nézünk elébe!

A több mint 15 ezer film mindegyikét persze nem tudjuk egyszerre bemutatni, ellenben az első 300 jelentkező filmjének szöveges változatát elkészítjük és azt könyv formájában megjelentetjük. 

A várható megjelenés dátuma előreláthatólag 2023. augusztusa, célunk, hogy könyvünkkel szerepelni tudjunk a szeptemberi 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

konyvlogoorange.png
animated gif.gif

A könyv tartalma* / portréfilm

  • név

  • titulus, foglalkozás

  • fénykép a filmből

  • filmforgatás dátuma

  • filmszöveg szerkesztett leirata

  • névreszóló link és QR kód a HD film online eléréséhez

 

*A legépelt anyagot és a fotót e-mailben elküldjük Önnek jóváhagyásra, ezt követőleg kerül szerkesztésre a kiadványunkba.


Amennyiben úgy gondolja, hogy pályafutását, élettörténetét megörökítené a Magyarország Videós Arképcsarnoka gyűjteményének első kiadott könyvében, kérem jelezzen vissza nekünk, hogy el tudjuk kezdeni a szükséges munkálatokat.

 

Költségek

A könyvkiadás és az azt megelőző munkálatok áthárított része Br. 58.000,- Ft (45.669,- Ft + áfa). Az ár tartalmazza a kiadvány tiszteletpéldányának megküldését.
 

Díjbekérőnket e-mailben továbbítjuk, amit bankkártyával vagy átutalással tud kiegyenlíteni. Az összeg beérkezése után elkezdjük a saját könyvrészének szerkesztését, három héten belül e-mailben jóváhagyásra elküldjük Önnek az anyagot. 

 

Ha döntése előtt szeretné megnézni a filmjét, kis felbontásban és vízjelezve elérheti a zárt archívumunkban. Belépéshez használja a következő azonosítót:  login65824

 

A könyvkiadó ajánlása alapján, kevesebb mint 250 életpálya bemutatása esetén e-könyv formában jelenhet meg az ISBN számot tartalmazó könyvünk.

© Teljes rendszerünk jogvédelem alatt áll. 
bottom of page