Powered by Smartsupp
top of page

Rólunk

politikamentes1_edited.png

Forgatásainkat 2010 évben kezdtük. Munkánk erdeménye a világ legnagyobb portréfilm sorozata, egyben a világ legnagyobb életpálya filmgyűjteménye. Történetünk.

Miért készítjük a filmeket és kik vagyunk: egy oldalas bemutatkozó anyagunk linkje

kozos1.jpg

  • filmjeink zártkörűen online érhetőek el

  • riportalanyaink opcionálisan használhatják

  • platformunk reklámmentes

  • minden eszközre optimalizált lejátszás

  • HD minőségben külön archiváljuk a filmeket

 

A létrehozott média platformunk nagy segítséget nyújthat mindenkinek a személyes és üzleti kapcsolatteremtések terén, hiszen pontos és hiteles képet kaphat a filmeken szereplő egyénekről. Egyben egy értékes kortörténeti dokumentum, ami a magyarság folyamatos tenni akarását és megújulását mutatja be a jelennek és az utókornak.​

Filmes dramaturgiánk átöleli a riportalanyaink teljes életét, összefoglalva a pályafutásukat a szülői háztól a jelenig. A motivációk előtérbe kerülnek, ennek fényében mutatjuk be az élet állomásait. Fő motívumunk a gyökereiből induló fa, mint az élet jelképe. Bemutatjuk a sikereket és a nehézségeket is, lényeg a küldetéstudat ábrázolása. A film végén a család vagy hobby is szóba kerül.  Film mintáink.

Számos biográfia született eddig könyvek formájában, de egyik sem volt annyira maradandó, mint a digitális média világa, ami egyben teljes képet ad az adott egyénről, valamint a felvételek minőségromlás nélkül fennmaradnak a jelennek és az utókornak. 

Olyan személyeket mutatunk be, akiknek a hivatástudata, személyisége és tenni akarása példa értékű a jelenben. A zárt rendszerünkbe meghívás alapján lehet bekerülni.

örökérték.gif
bottom of page